søndag 16. mars 2014

Endelig i gang!

Etter det som føltes som en evighet siden vi kjøpte tomt i 2012 kom vi endelig i gang med hyttebygging i fjor høst. Tomt ble gravd ut og såle støpt, og nå venter vi bare på at snekkeren kommer i gang. Det betyr forhåpentligvis litt hyppigere innlegg her også!


Hytta er tegnet av byggmester Bergsam AS, etter ideer og skisser fra oss. Vi har støttet oss til flere hyttemodeller i prosessen og tror vi har kommet frem til en arealeffektiv hytte med god plass til storfamilien. Til nå har vi utelukkende gode erfaringer med Bergsam, både fleksibilitet, pris og arbeid har vært som forventet. Og det å skuffe bort nærmere 2 meter snø fra sålen for å kunne starte byggingen nå i mars kan vel ikke kalles noe annet enn super service!
Hytta får et bruksareal på rundt 135 kvadratmeter, fordelt på 5 soverom, to stuer, to bad og andre nødvendigheter som gang og vaskerom. Ikke noe fancy der, men vi føler oss sikre på at det blir et samlingsted for både store og små.
Så da er det bare å vente på at en naken betongsåle i løpet av kort tid blir kledd på. Forhåpentligvis i løpet av en ukes tid! Vi gleder oss uansett til fortsettelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar