lørdag 12. april 2014

Nesten tett bygg til påske

Vinduene rakk ikke frem før påske, men det ga likevel et veldig godt inntrykk av den ferdige hytta når vi kjørte forbi på vei til påskeferie i går. Og selv om det var grått ute, rykket plutselig hyttedrømmen noen hakk nærmere! Taket er tett, og selv uten vinduer vil hytta få tørke godt ut mens resten av Brokke tilbringer late dager på ski. 

Helga etter påske bærer det nok til fjells for å starte med beising, som også vil innlede egeninnsatsen vi tenker å legge ned.
 Nede er nesten alle vegger oppe, og en får et godt bilde av hvordan romløsningen vil bli. Her er det kjøkken og spisestue som inspiseres.
 Høyden under taket i kjøkken/spisestue har vel egentlig ikke helt gått opp for oss før nå. Selv om det blir flott når det er ferdig, kan vi vel ikke helt si at vi gleder oss til panel-jobben med nesten 5 meter til toppen...

Her er mor og minstejenta avbildet i det som blir yttergang, med stua i bakgrunnen.Her kommer loftstua, mens det på motsatt side av oppstua blir to gjesterom. Over soveromsfløyen nede er det en hems, hvor vi tenker å få inn fire soveplasser.

Proporsjonene til hytta var vel det vi var mest bekymret for, men når den nå står det virker det å fungere veldig bra. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker en riktig god påske til alle, hytte eller ikke hytte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar