søndag 1. juni 2014

Høydeskrekk...?

Nå var det vel strengt tatt ikke høyden som var problemet, men det å skulle male de øverste vinduene skulle vise seg å bli en liten utfordring. En ting er å få på plass grunning sånn noenlunde innenfor, men hvitmaling det turte vi ikke starte på...

Enten så kom en for tett, eller for langt fra, eller så var ikke vinkelen riktig... Dersom noen har gode tips er det bare å fyre løs, for for foreløpig har vi 4 vinduer som mangler maling. Og jeg frykter de kommer til å være sånn en stund også...!

Resten av jobben gikk relativt greit. I løpet av en langhelg rakk vi å male alle vinduer og dører med grunning og to strøk maling. Ble veldig mye finere med vindusomrammingene ferdig malt. Fredagen gikk stort sett bort i andre ting, først jobb, så gjennomgang med diverse håndverkere. Elektriker og rørlegger starter opp på mandag, og forhåpentligvis er det klart til panel i løpet av en ukes tid.

Litt andre ting ble det også tid til. Med tre små er det ikke mye Mor får bidratt med på jobbe-fronten. Tur til
Suleskar, en lokal fjelltopp og handletur til Rysstad stod på programmet for å holde kidsa happy. Ellers veldig gøy at de allerede har fått gode lekekompiser i nabohyttene, det hjelper veldig godt på midt oppi bygginga. I helga hadde vi lånt en leilighet fra en kollega av Elisabeth, men så snart vi har fått innlagt vann og toalett blir det nok til å campe i hytta. Og dersom været fortsetter som nå blir ikke det så vanskelig. Bålpanne fungerer utmerket som kjøkken så lenge sola skinner.

Entreprenøren skal også gjøre seg ferdig i løpet av ikke så lenge. Det skal bli godt å få innkjørsel på riktig sted, og litt mindre containere og steinfyllinger på tomta. Får liksom ikke helt hyttefølelsen sånn det er nå. Men det blir fint til slutt. Hvertfall når skigarden kommer opp til neste år. Og om den ikke varer evig, skal den hvertfall ikke males...!

1 kommentar:

  1. Så flott hytte dere bygger :-) Har ikke sett denne bloggen før og det blir kjekt å følge dere videre. Lykke til med egeninnsatsen. Mye arbeid i vente, men veeeeldig kjekt når en er i mål:-) Dere kan bare glede dere!!!

    SvarSlett