fredag 9. mai 2014

Det nærmer seg egeninnsats

På vei til konfirmasjon over fjellet måtte vi innom hytta for å se på de siste ukers fremdrift. Etter en ukes pause etter påske er snekkerne nå snart ferdig med kledning utvendig, samtidig som de er godt i gang med isolasjon innvendig. 

Mens vi hadde en avslappende (eller la oss være ærlige, med tre barn er ingenting avslappende) ferie på Gran Canaria ville elektrikeren begynne med de utvendige punktene. Plassering ble avtalt over telefon, og bortsett fra et utvendig stikk som ble plassert i feil sol-krok så det meste riktig ut.

Nå er vi ikke store tilhengere av spotbelysning over alt, men utvendig synes vi det gir en fin effekt mot hvite vinduer. Det blir derfor downlights under mønet og gesimskasser på tre av sidene.

Når vi var på befaring etter påske kom byggmesteren med forslag om å sette inn et vindu i gavlveggen, for å unngå at veggen mot veien ble for massiv. Det kunne vi selvfølgelig ikke si nei til, og hullet er nå på plass, og vinduet bestilt.

Fuktnivået i treverket ble også målt innenfor, og isolasjon ble bestilt. Dette var noe vi i utgangspunktet hadde sett for oss å gjøre selv, men som vi nå er veldig glade for at vi flyttet inn i leveransen fra byggmester. Forhåpentligvis er de ferdig med isolasjon i løpet av neste uke, med romavdeling uka etter? Uansett utrolig gøy å se at ting går fremover.

Det nærmer seg også egeninnsats, og neste uke må vi nok ta en runde for å spikre hvor vi skal bestille materialer etc. Noe er på plass allerede, mens andre ting fremdeles er litt åpent. Men lysestaker til spisebordet, DET har vi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar